المكونات:
فرخة مقطعه 4 قطع _ 3 :4 بصلات _ 3 ليمون _ملح وفلفل وجنزبيل بودرة وقرفه (ممكن عيدان او بودرة ) وحبهان وورق لورى وقرنفل
الطريقة :
نجيب الخلاط ونحط فيه كل المكونات على بعض مفيش اسهل من كدا (نقطع البصل قطع صغيرة ونعصر الليمون عليه ونحط الملح والبهارات ماعدا ورق اللورى والقرفة العيدان )
ونحط ميه عليهم يادوب تغطيهم ونضربهم فى الخلاط ضربات متقطعه لحد ما البصل يتفرم كويس وناخد الخليط ونحطه على الفراخ ونقلبه كويس فيه علشان تشرب كلها من الخليط ولازم تعمليها قبل ما تسويها بفترة انا بعملها من بالليل انتى لو معندكيش وقت ممكن تنقعيها فى الخليط ساعتين على الاقل علشان تديكى الطعم المظبوط
الصور :
دى المكونات مفيش ابسط من كدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]دى شكل البصل بعد ما ضربته فى الخلاط مع باقى المكونات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وتبلت بيه الفراخ ويفضل تنقعيها من بالليل كل لما غابت فى التتبيله بقى طعمها احلى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعد كدا ترفعيها على النار وكل لما تحتاج ميه تضيفى نص كوبايه لحد ما تستوى
ودة شكلها بعد السو ا وتكونى محضرة معلقة صلصة وعليها شوية زيت وملح وفلفل
وتدهينى الفراخ بيها بالشكل دة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وتحطيها بقا تحت الشوايه تحمر وتاخد وش ودة شكلها النهائى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]